1000 deri 3000 euro dëmshpërblim nëse ju kafshon qeni endacak

1000 deri 3000 euro dëmshpërblim nëse ju kafshon qeni endacak

Djali që nuk do të rritet kurrë (Video+Foto)
Ministri Taravari takim pune me Fondin për Popullsi të KB
Një bisedë telefonike zbulon planin për vrasjen e Zaevit?
Nipi i Enver Hoxhës dënohet me 10 vite burg, bashkëshortja feston (FOTO)

Në rast se ju kafshon qeni endacak mund të kërkoni dëmshpërblim nga qyteti i Shkupit dhe “Higjiena komunale”. Në adresën e autoriteteve të qytetit në dy vitet e fundit janë dorëzuar 68 padi përmes të cilave kërkohet kompensim i dëmit të shkaktuar nga një qen endacak.

Shuma e dëmshpërblimit lëviz nga 60.000 në 180.000 denarë, varësisht nga mosha, shkalla e lëndimeve, pasojat nga lëndimet, shkruan “Gazeta Nezavisen”, transmeton aktuale.mk.
Paditë bazohen në nenin 10 të Ligjit për Qytetin e Shkupit.

Deri më tani janë iniciuar 68 procedura, disa tashmë janë përfunduar dhe disa janë në vazhdim e sipër dhe është shumë e vështirë të përcaktohet saktësisht se sa dëmshpërblim është paguar mbi këtë bazë, informojnë nga Qyteti i Shkupit.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.