400 mijë euro në bankë, prokuroria i bllokon llogarinë biznesmenit shqiptar

400 mijë euro në bankë, prokuroria i bllokon llogarinë biznesmenit shqiptar

E kuptoi se gruaja po e tradhtonte, prandaj përgatiti një plan – pastaj e qëlloi për vdekje atë dhe të dashurin e saj
Rrezikohet shëndeti i aktivistëve të Vetëvendosje!
Gjykata që i liroi dhunuesit e Kuvendit, është po ajo që i dënoi shqiptarët protestues me nga 3 vjet burg (FOTO)
Komandat Sokoli rrëfen se çfarë ndodhi më 9 maj në Lagjen e Trimave në Kumanovë

Një biznesmeni i është bllokuar llogaria bankare nga Prokuroria në Tetovë.

Prokuroria ka bllokuar llogarinë bankare të një shqiptari nga Tetova, e cila ishte hapur në një bankë të nivelit të dytë.

Llogaria bankare e shqiptarit të identifkuar me emrin Ali Jashari ishte në vlerën e 400 mijë eurove shkruan ekspress.

Ali Jashari jeton në Gjermai dhe sekuestrimi është bërë në kuadër të hetimeve për “Pastrim i produkteve të veprës penale” ose “veprimtari kriminale”.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.