9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta, shikojeni çfarë ndodh hap pas hapi

9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta, shikojeni çfarë ndodh hap pas hapi

Lidhja e keqe: Përse femrat besojnë që mund ta ndryshojnë mashkullin?
Çdo mëngjes merrte një çekiç dhe zhdukej, 22 vite më pas u zbulua se çfarë bëri
SI TË LARGONI PËRGJITHMONË MILINGONAT NGA SHTËPIA
VIDEO | Është vetëm 10 vjeçar, por peshon 200 kg

Kjo video ju tregon në vetëm katër minuta atë se si një fëmijë vjen në këtë botë, prej mbetjes shtatzënë e deri tek lindja.

Videoja ofron pamje në 3D të zhvillimit të embrionit në mitrën e nënës, dhe është interesant për t’u parë si për meshkujt ashtu edhe për femrat.

Shikojeni videon:

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.