A e keni ditur?! Studeniçani numëron mbi 100 hafiza të Kuranit.

A e keni ditur?! Studeniçani numëron mbi 100 hafiza të Kuranit.

Falë kësaj luleje të mrekullueshme kurrë më nuk do të shihni merimanga as ndonjë insekt tjetër në shtëpinë tuaj!
Historia inspiruese e çiftit që humbën 160 kilogramë duke ushtruar së bashku (Foto)
Ishte duke ecur në litar ndërmjet dy ndërtesave 16 katëshe, por pastaj ndodhi diçka e frikshme (Video)
Fshati më i pasur në Kinë është një nga vendet më misterioze në tokë (Video)

Pejgamberi a.s. thotë: “Në të vërtetë, Allahu me këtë Libër (Kur’anin) ngre popuj dhe ul të tjerë.”
F. Studeniçani i njohur jo vetëm tani po edhe më herët me Hafiza të Kur’ani Kerim, që tani numëron mbi 100 Hafiza.
Çdo vjet në vazhdimësi me punën e palodhëshme të shumë hafizlerëve që e përcjellin tek gjeneratat e reja këtë frymë Kur’anore shumë të rëndësishme për jetën e njeriut na bën të gjithëve krenar dhe me shpresë se do të ngritet patjetër ky ummet për hirë të atyre që e e ndjekin fjalën e Allahut të Lartësuar. (Fshati Studeniçan)

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.