A është i pijshëm uji në Tetovë, ja çka rekomandon ndërmarrja komunale

A është i pijshëm uji në Tetovë, ja çka rekomandon ndërmarrja komunale

Skandal ne Shkup, 25 vjeçari dhunon vajzën gjashtë vjeçare
13-vjeçari vret veten dhe lë një letër, babai i mbytur nga dhimbja përlot botën me këto fjalë
MPJ ruse: Platforma shqiptare sjell Shqipërinë e Madhe, po iu imponohen maqedonasve
Lajm i Fundit/ Digjet në burg njëri prej Grupit të Kumanovës

Pas lajmit se për fundjavë uji në Tetovë nuk ka qenë për pijë, sot NPK ”Tetova” ka nxjerrë dokumente të datës së sotshme të cilët tregojnë se ”uji është i pastër sa i përket gjendjes së tij mikro-biologjike, kimike dhe fizike dhe është i sigurt për pije.”

Në informacionin e shpërndarë nga NPK Tetova thuhet ”Sipas rezultateve nga analizat e kryera nga Qendra për shëndet Publik në Tetovë në rrjetin e ujësjellësit është konstatuar se uji në qytetin e Tetovës ËSHTË I PASTËR DHE PËR PIJE.
Nga rezultatet e marra është vërtetuar se uji nga ujësjellësi i qytetit të Tetovës është sipas kushteve të parapara me Rregulloren për sigurinë e ujit për pije (Gazeta Zyrtare e RM-së nr.46/08). Uji poashtu është i pastër sa i përket gjendjes së tij mikro-biologjike, kimike dhe fizike dhe është i sigurt për pije.” thuhet në komunikatë. /Telegrafi/

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.