Acar, lodhje, duar të shkatërruara. Fotoja tronditëse e kampionit olimpik

14 sportistë përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian
Hasani pritet të takohet me presidentin e KON-it
Foto e para 23 vjetësh, kur stërvitej nën presionin e kriminelëve serb
Kosova do të defilojë përkrahë 49 shteteve tjera të Evropës


Acar, lodhje, duar të shkatërruara. Fotoja tronditëse e kampionit olimpik
Fiziku në limitin e rezistencës njerëzore, lodhje e pamatshme dhe duar në gjendje të mjerueshme. Fotografia e publikuar në Twitter nga kampioni olimpik në sportin e kanotazhit, Alex Gregory, është e frikshme.

Britaniku ka qëndruar për orë tëra me doreza të lagura në duar pasi ka kaluar, bashkë me skuadrën e tij, disa javë duke bërë kanotazh në Polin e Veriut. Rezultati? Të çara, flluska në të gjithë pëllëmbën e dorës dhe një aventurë e ndërprerë, por jo para se të……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.