AGJENCIA QË BËNË THIRRJE PËR KUJDES NË INVESTIMIN E BITCOIN

AGJENCIA QË BËNË THIRRJE PËR KUJDES NË INVESTIMIN E BITCOIN

Konkurs pune për 10 motra medicinale në Shkup
“Lavdrim Muhaxheri ka vdekur. Nuk ka asgjë të pavërtetë”
Grabitje dy milionë euro, ky është shqiptari i bandës së specializuar
Plagosen tre persona në Butel të Shkupit

Gjatë ditëve të fundit luhatjet e çmimit të Bitcoin ka shkuar në gjendjet ekstreme, duke u ngritur nga 7 mijë dollarë në 11 mijë, dhe duke u kthyer prapë në 9 mije dollarë.

Agjencia e vlerësimit financiar “Weiss Cryptocurrency Ratings” ka thënë se investohet e rijnë duhet të bëjnë kujdes në investimin e kësaj monedhe virtuale.

“Investitorët e rijnë individual duhet të jenë të kujdesshëm në investimin e monedhës virtuale të Bitcoin”, ka thënë Weiss Ratings.
Bitcoin pati një ulje të madhe të shtunën e javës se kaluar, çmimi i saj shkoi deri në 7,796 dollarë për monedhë, por monedha pati një ngritje në gati dhjetë mijë dollarë të dielën. Por çmimi i tanishëm i monedhës është 8,195 dollarë për monedhë duke e ulur kapitalizmin e tregut në 135 miliardë dollarë./ Insajderi.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.