Aksion policor në shtëpinë e një gazetari, materiale që lidhen me sulmin ndaj Selës

Aksion policor në shtëpinë e një gazetari, materiale që lidhen me sulmin ndaj Selës

DW: Angela Merkel po i kthen shpinën Gruevskit
LPM: Shqipëria dhe Kosova së bashku me platformën e përbashkët shqiptarë i shpallën luftë Maqedonisë
Lista e kandidatëve të Aleancës për Shqiptarë në Çair
ZYRTARE: Rushiti kundërkandidat i Bejtës për Gostivarin

Ministria e Punëve të Brendshme ka informuar se me urdhër të Gjykatës Themelore Shkupi 1 ka bastistur në shtëpinë e një personi (gazetar), me ç’rast janë gjetur dhe janë konfiskuar fotoaparat, kamera, USB, kompjuter, telefon celular dhe DVD, si dhe materiale të tjera që do të jenë dëshmi gjatë procedurës penale.

Prokuroria ka kryer biseda edhe me shumë gazetarë, si dhe personin M.P, që kanë të bëjnë siç thuhet me tentim vrasjen e deputetit Ziadin Sela.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.