14 C
Skopje
September 21, 2018
Informacione

Ameti: E ardhmja në Evropë për Maqedoninë do të thotë jetë për ekonominë vendore

Nëse Maqedonia do të bëhet pjesë e familjes euro-atlantike, do të ketë mundësi më të mëdha, do të rritet konkurueshmëria dhe do të stimulohen investimet, vlerëson Milaim Ameti nga OEMVP. Por gjithçka nuk përfundon vetëm me anëtarsimin në NATO dhe BE. Qeveria duhet vet ti realizoj reformat e saja, të ngrit standradin jetësor dhe mos të pres që gjithçka do të realizohet vetëm me integrimin euro-atlantik, tha Ameti në Biznes Plus, emision ky që transmetohet në TVM2.

AMETI: E ARDHMJA NË EVROPË PËR MAQEDONINË DO TË THOTË JETË PËR EKONOMINË VENDORE

AMETI: E ARDHMJA NË EVROPË PËR MAQEDONINË DO TË THOTË JETË PËR EKONOMINË VENDORE Nëse Maqedonia do të bëhet pjesë e familjes euro-atlantike, do të ketë mundësi më të mëdha, do të rritet konkurueshmëria e kompanive dhe do të stimulohen investimet, vlerëson Milaim Ameti nga OEMVP. Por gjithçka nuk përfundon vetëm me anëtarsimin në NATO dhe BE. Qeveria duhet vet ti realizoj reformat e saja, të ngrit standradin jetësor dhe mos të pres që gjithçka do të realizohet vetëm me integrimin euro-atlantik.

Posted by Biznes Plus on Friday, September 14, 2018

Artikuj të ngajshëm

Rrahje në lagjen Aerodrom, e bëjnë për spital dhe ikin (Video)

shprehja

Sela nga Bogovina: Mos keni dilemë më 30 shtator, NATO dhe BE janë aspirata shekullore

shprehja

Thaçi: Qëndrimi i Trumpit ndaj Kosovës s’ka ndryshuar

shprehja