17 C
Skopje
September 23, 2018
iTech

Aplikacioni që mund ta zëvëndësojë Whatsapp-in

Google lanson programin Allo

Allo është programi të cilin e ka lansuar Google dhe është aplikacion që do të mundësojë shkëmbimin e mesazheve në Android.

Po ashtu përmes Allo do të keni mundësi të bëni plane de të gjeni informacione. ndërkaq do ta ketë edhe ospionin e përgjigjeve të zgjuara i cili prpozon përgjigje në bazë të bisedës që zhvilloni. Dhe natyrisht ky aplikacion ka edhe emoj./21Media

Artikuj të ngajshëm

Arsyeja se pse kompjuterët fillojnë të ngadalësohen

shprehja

Youtube po bën një ndryshim tek kategoria “Trending”

shprehja

​Instagram së shpejti me opsione të reja të shpërndarjes së fotografive

shprehja