Arrestohen tre kosovarë në Tetovë

Arrestohen tre kosovarë në Tetovë

Rasti “Monstra”, nëna Ibadete mallkon gjykatën dhe policët që nuk e lanë ta përqafoj djalin për disa sekonda (Video)
VIDEO | Dhuna ndaj Grupit të Kumanovës – ‘Gjykata maqedonase bën krim të organizuar’
Nëpunësja zvicerane vjedh në firmën ku punon 761.000 franga për burrin e saj kosovar
MPB: Dy persona kanë ofruar ryshfet prej 100 – 500 euro qytetarëve që të mos dalin të votojnë

Të mërkurën mbrëma në mesnatë janë arrestuar tre shtetas të Kosovës për shkak se nuk kanë patyr dokumente të identifikimit dhe nuk kanë patur të rregulluar qëndrimin.

Bëhet fjalë për J.A 20 vjeçar, R.S 23 vjeçar dhe A.S 21 vjeçar.Që të tre kanë qenë të dehur dhe të lënduar ku sipas tyre të njejtat I kanë marrë gjatë një zënke në një lokal në Tetovë.Pas arrestimit dhe mbajtjes ata sot janë dërguar në Njësinë për Kriminalitet ndërkufitar, riatdhesim dhe të huaj, ndërkohë janë marrë masa dhe aktivitetet për zbardhjen e tërë ngjarjes se me cilët persona ata janë rrahur para arrestimit.