Arrestohet edhe një i akuzuar për ngjarjet e 27 prillit

Arrestohet edhe një i akuzuar për ngjarjet e 27 prillit

Njeriu i Ali Ahmetit, kritikon ministrat e Ali Ahmetit
Patriarku Irinej thërret serbët të mos shesin tokat në Kosovë
Informacione të dobishme për udhëtarët që hyjnë ose dalin nga Maqedonia
Ahmeti në Tetovë takohet me Thaçin

Policia ka arritur që të arrestojë edhe një të kërkuar nga personat e akuzuar për dhunën në Kuvendin e Maqedonisë, natën e 27 prillit të vitit të kaluar, mëson “24 vesti”.
Bëhet fjalë për Mlladen Dodevski, njëri nga personat për të cilët u shpall flet-arrest ndërkombëtar. Të kërkuar tjerë janë edhe Aleksandar Vasilevski-Ninxha, Nikolla Mitrevski-Koljo, Dejan Davidovski dhe Mitre Ptropovski.

Këto janë arratai përderisa lidhur me ngjarjet e dhunshme në Kuvend mbrëmjen e 27 prillit 28 persona tjerë janë në paraburgim.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.