Arrestohet një komandant nga Kumanova

Arrestohet një komandant nga Kumanova

Prej çka kishte frikë aq shumë Gruevski që Qeverinë e ka shndërruar në bunker? (Video)
Osmani: Argumentet s’janë shterur, vazhdojmë edhe nesër (VIDEO)
Valon Bela i çon letër Katices dhe Fatimes
Video ekskluzive, deputetët e VMRO-së hapin dyert e Kuvendit dhe drejtojnë protestuesit

Policia e Kumanovës ka ngritur padi penale kundër personit D.T.(57) nga Kumanova, për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar për vepër penale “keqpërdorim të detyrës zyrtare”, shkruan Gazeta Lajm.

Ai, si komandant i Stacionit të Policisë Pyjore në Kumanovë, nuk e ka dorëzuar në gjykatë kompetente një kërkesë për ngritjen e procedurës kundërvajtës, respektivisht e ka prolonguar në arkivin e Stacionit të Policisë Pyjore-Kumanovë, duke e dëmtuar buxhetin shtetëror për 4,000 euro.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.