Author: faton

1 2 3 4 97 20 / 968 POSTS
Disa nga martesat e para në mes të të njëjtës gjini janë duke u zhvill...
Media tashmë e njohur, Radio Evropa e Lirë, ka parashtruar një pyetje ...
Një grua nga komuniteti RAE ka lajmëruar në polici ish bashkëshortin e...
Tre meshkuj kanë përfunduar të arrestuar në Fshatin Radulloc në Klinë,...
Mëngjesin e së mërkurës rreth orës 09:00 një këmbësore është goditur n...
-Mund të mbaj mbledhje me orë të tëra, prandaj nuk e di pse i ikin deb...
Afër marketit Kiper, në Çair të Shkupit, pati aksident komunikacioni, ...
Protesta e opozitës do të zhvillohet në datën 27 janar. Vendimi është ...
Për shkak të mjegullës dhe zvogëlimit të shikueshmërisë sot në mengjes...
Dy persona janë gjetur të vdekur në një shtëpi në fshatin Babimoc të O...
1 2 3 4 97 20 / 968 POSTS