Author: faton

1 85 86 87 88 870 / 871 POSTS
Nga 4708 kuti te numeruara, nga 5362 sa jane gjithsej, rezultatet jane...
Nënkryetari i Vetëvendosjes Dardan Sejdiu, ka thënë në Interaktiv të K...
Kandidati potencial për kryeministër dhe deputeti më i votuar në Kosov...
Pas rezultateve të para të zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri, Pa...
AAK-ja vazhdon të insistojë në një koalicion me LDK-në, pavarësisht që...
Partia Socialiste është pranë një fitoreje historike, ku deri tani jan...
Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Albina Deda, në një letër dërguar...
1 85 86 87 88 870 / 871 POSTS