Author: Portali Shprehja

1 2 3 254 10 / 2532 POSTS
Çmimet e shitjes me pakicë të eurodielit dhe vajit ekstra të lehtë për...
Është zhvilluar sot seanca e radhës për dhunën e ushtruar në Kuvendin ...
Rreth 100 mijë denarë janë vjedhur sot në mëngjes nga një kazino në bu...
Gëzim më të madh nuk di në këtë botë. I gjithë populli që është mundu,...
Maqedonasja Bojana Stefanovska është një nga ata protagonistë që përkr...
1 2 3 254 10 / 2532 POSTS