Author: Portali Shprehja

1 192 193 194 195 196 257 1940 / 2561 POSTS
Tridhjetë minuta pas mesnata ka ndodhur një dramë e armatosur në Parti...
Ndarja e funksioneve në eshalon in e dytë dhe të tretë ka ndikuar në p...
Njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare thonë se Maqedonia në asnjë mën...
Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ka ndodhur sot në mëngjes në komunën Ki...
Njëzet e pesë ministrat po  bëjnë përzgjedhjet se kë dëshirojnë të ken...
1 192 193 194 195 196 257 1940 / 2561 POSTS