Author: Portali Shprehja

1 2 3 4 5 257 30 / 2561 POSTS
Ministria e Punëve të brendshme njofton se dy femra të punësuara në Qe...
Një incident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në Shuto Orizarë në Shkup, mes ...
Personi me inicialet B.M (53) nga Bogorodica është gjetur i vdekur mbr...
Këshilli i Qytetit të Shkupit në seancën e 8-të dje i miratoi vendimet...
Çmimet e shitjes me pakicë të eurodielit dhe vajit ekstra të lehtë për...
1 2 3 4 5 257 30 / 2561 POSTS