Bashkësia Islame: Gabuam te Lavdrim Muhaxheri

Bashkësia Islame: Gabuam te Lavdrim Muhaxheri

FOTO LAJM | Zbulohet dokumenti, në vitin 1957 në Maqedoni zbatohej dygjuhësia
Ja si i gjuan para muzikës Halil Matoshi, këshilltari i Haradinajt (FOTO)
Informacione të dobishme për udhëtarët që hyjnë ose dalin nga Maqedonia
Vjedhje në një pompë benzini në Butel

Bashkësia Islame e Kosovës e konsideron si lëshim të saj rastin e lajmërimit të vdekjes së militantit famëkeq të grupit Shteti Islamik [IS], Lavdrim Muhaxheri, që ishte bërë në xhaminë e qytetit të Kaçanikut.

Këshilli i Bashkësisë Islame në Kaçanik, pati shfrytëzuar xhaminë e qytetit dhe mikrofonët në minaren e saj për të njoftuar komunitetin për vdekjen e Lavdrim Muhaxherit.

Në xhami, po ashtu ishin dhënë njoftimet, në emër të familjes së tij, për ata që donin të shprehnin ngushëllimet e tyre./zeri

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.