BDI mban për vete drejtoritë e të Hyrave Publike në Tetovë dhe Gostivar, ja kush do t’i udhëheq

BDI mban për vete drejtoritë e të Hyrave Publike në Tetovë dhe Gostivar, ja kush do t’i udhëheq

Tmerr: Nëna lejon 1800 meshkuj t’i përdhunojnë vajzën e mitur, ja arsyeja e frikshme
Policia e Çairit në këmbë, ja çfarë ka ndodhur
Kush (s)mori pjesë dhe çka u fol sot në takim
Ku ishte bashkëshorti kur zjarri i mori tërë familjen në Tetovë

Me formimin e qeverisë së re, ndryshime do të ketë edhe në Drejtorinë për të Ardhura   Publike – DAP. Ndryshimet do të përfshijnë edhe njësitë rajonale dhe lokale të kësaj drejtorie, njofton Flaka. 

Nga burime partiake, Flaka mëson që me Drejtorinë për të Ardhura Publike në Tetovë do të udhëheq Elmir Emini, ndërsa në Gostivar, Muhamed Izeri që të dy kuadro të Bashkimit Demokratik për Integrim. Këto informata ende janë jozyrtare dhe pritet të zyrtarizohen pas festës së Bajramit, respektivisht pas ndryshimeve në qendën në Shkup.

Drejtorinë për të Ardhura Publike në Tetovë aktualisht e drejton Gjylsime Kasami, ndërkaq në Gostivar, Lulzim Jashari.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.