Bëri një veturë prej bore në hapësirën e ndaluar për parkim, policët menduan se ishte e vërtetë dhe deshën t’i shqiptojnë dënimin pronarit (Foto)

Bëri një veturë prej bore në hapësirën e ndaluar për parkim, policët menduan se ishte e vërtetë dhe deshën t’i shqiptojnë dënimin pronarit (Foto)

Kjo është bebja shqiptare me emrin më të çuditshëm në botë, ka habitur edhe gjermanët
A e dini pse vendoset pambuk brenda shishes së vogël të ilaçeve ?
Kjo shtëpi e viteve të 60-ta kushton 2.5 milionë euro, shikojeni nga brenda që të dashuroheni në të (FOTO)
Zgjidhet vetura më e vjetër në Maqedoni (Foto)

Simon Laprise ka arritur ta “ndërtojë” një veturë nga bora, me qëllim që të tallet paksa me kompanitë që merren me konfiskimin e veturave që parkohen në vendet e ndaluara, por “vepra e tij artistike” fitoi vëmendjen e disa policëve që nuk ishin në dijeni se bëhej fjalë për një veturë bore.

33-vjeçari nga Montreali i Kanadasë që merret me përpunimin e drurit, ka pranuar se ishte thjesht një shaka, por policët kur e panë “veturën” të parkuar në vendin e ndaluar, nxorën bllokun për t’ia shqiptuar një tiketë, transmeton Telegrafi.

“E kam bërë këtë veturë për të bërë paksa shaka, dhe të shprehi kreativitetin tim”, ka deklaruar Laprise për Buzzfeed.
Bëhej fjalë për një “maketë” të borës të modelit DeLorean DMC-12, edhe pse disa thoshin se më shumë ngjante me gjeneratën e tretë Toyota Supra.

Dhe kur policët e kuptuan se bëhej fjalë për një “veturë bore” ia shkruan një “tiketë” të rreme me një mbishkrim “na e ke ndrequr natën”. /Telegrafi/

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.