Bexheti: Ja një dallim mes ASH dhe BDI-së për të mirën e qytetarëve?!

Bexheti: Ja një dallim mes ASH dhe BDI-së për të mirën e qytetarëve?!

Çmimi i mosnënshtrimit
Sulejman Mehazi : HADI OSMANOVSKIT TË LSDM-së
Gjuha Shqipe dhe Mbrëmjet e Poezisë në Strugë – Blerton Arsllani
Urreni mekatin por jo mekatarin ! – Blerton Arsllani

Shkruan Flakron Bexheti

Një dallim mes ASH dhe BDI-së për qytetarët dhe shqiptarët në përgjithësi:

Këshilltarët e Aleancës për Shqiptarët votuan buxhetin e Komunës së Tetovës të propozuar nga Kryetarja Teuta Arifi, për të mirën e Qytetit dhe Qytetarëve të Tetovës, përtej antagonizmave politik, pa asnje kushtëzim.

Këshilltarët e BDI, nuk e votojnë buxhetin e propozuar për Komunën e Gostivarit dr Arben Taravarit, për të mirën e Gostivarit dhe qytetarëve të Gostivarit pa përjashtim, për shkak inatit politik, Komuna e Gostivarit rrezikon të (mos) funksionojë vetë me 30 % te buxhetit të përgjithshëm!

Ky është vetëm një dallim mes ASH dhe BDI-së, shqiptarët tanimë e ndjenjë ketë dallim dhe jo vetëm.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.