Blerim Sejdiu i Lëvizjes Besa fiton Komunën e Zhelinës

Blerim Sejdiu i Lëvizjes Besa fiton Komunën e Zhelinës

Zaevi e pret në takim Thaçin, ja çështjet për të cilat do të bisedohet?!
Foto nga arritja e delegacionit shqiptar dhe maqedonas në Itali
Ka kërcyer në humnerë para të fejuarës dhe dajës së saj
AJRI I NDOTUR, VONOHEN DISA FLUTURIME NË AEROPORTIN E SHKUPIT

Në Zhelinë ka fituar Blerim Sejdiu i Lëvizjes Besa.

Me këtë fitore, Blerim Sejdiu është kandidati i vetëm nga Lëvizja Besa që ka shënuar fitore.

Numri i përgjithshëm që kishin të drejtë vote në këtë komunë është 23.063 votues. Në rrethin e parë kanë votuar 9.132 votues ose 39.60%. Numri i përgjithshëm i vendovotimeve ka qenë 35, kurse 13.931 qytetarë nuk e kanë shfrytëzuar të drejtën për votë.

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.