Caktohet kandidati i BDI-së për Saraj

Caktohet kandidati i BDI-së për Saraj

FOTO | Ministri i ri i Shëndetësisë ndanë kohë edhe për pacientët
Ja marrëveshja që do të jetë mes Zaevit dhe Thaçit
Takstiti nga Shkupi që parashikoi fatin e Kosovës në luftë?!
Shqiptarët në pritje të pensioneve sociale. Ja kur do realizohet

Tashmë ka filluar procesi i brendshëm i partive për të përcaktuar kandidaturat më të favorshme për zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor të këtij viti. Duke e marrë parasysh se këto zgjedhje do të jenë më të vështira për parti, edhe përzgjedhja e kandidatëve është  tepër i vështirë.

Vështirësin më të madhe në këto zgjedhje si duket do të ketë BDI-ja, e cila duhet të mbron gjithë komunat (përjashtim Strugën dhe Studenicanin që nuk e udhëheqe) që i udhëheqë, duke e marrë parasysh përgjysmimin e votave që i ndodhi në zgjedhjet e dhjetorit, njofton shprehja. Tashmë, sipas gjitha gjasave dhe burimeve të brendshme që vijnë nga dega e Sarajit, kandidati i BDI-së për kryetar të komunës do të jetë Bashkim Ahmeti, kupton shprehja.

Bashkim Ahmeti në qeverisjen e fundit për disa muaj ishte edhe ministër i ekologjisë, në qeverinë e ‘tranzicionit’, ku u vendosën ministra që kishin qenë të panjohur për shumë qytetarë. Tashmë Ahmeti, përveç si i ministër i ekologjisë, ai do të mbahet mend si kandidat i BDI-së për Komunën e Sarajit, njofton shprehja.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.