Category: Argëtim

1 2 3 39 10 / 389 POSTS
Humanisti nga qyteti i Prizrenit, Halil Kastrati, tashmë ka thyer kufi...
Leonora Poloska dhe Andin Randobrava janë bërë prindër për herë të par...
Edhe pse janë të dy në fusha të ndryshëm dhe ndoshta jeta që bëjnë ka ...
Helen Hunt dhe partneri i saj Matthew Carnahan janë ndarë pas gjashtëm...
Beyonce është bërë nënë e binjakëve Rumi dhe Sir, në më pak se dy muaj...
Një brez I ri yjesh botërorë, po sjell emrat më ‘cool’, për fëmijët që...
Edhe pse avokado ka hyrë shumë vonë në tregun tonë vendas krahasuar me...
1 2 3 39 10 / 389 POSTS