Category: iTech

1 2 3 11 10 / 103 POSTS
Nëse keni qenë në një moment ku provoni dhe shikoni postimet e ndonjë ...
Pritet të bëhet edhe më e vështirë ta ‘ngacmoni’ dikë në mënyrë sekret...
Google ka larguar 36 aplikacione në “Android” të fshehura në “Google P...
Të jesh pjesë e një shoqërie që varet direkt nga qasja në internet dih...
Tipar i ri i rrjetit social Facebook, do të nxjerrë në pah bizneset në...
Të jesh pjesë e një shoqërie që varet direkt nga qasja në internet dih...
“Ummah” është aplikacioni më i ri për telefona të mençur në platformën...
Shkencëtarët në Universitetin Lund në Suedi për herë të parë kanë krij...
1 2 3 11 10 / 103 POSTS