Category: iTech

1 2 3 4 5 11 30 / 103 POSTS
Kur bëhet fjalë për trendet e bukurisë, të gjithë presin të shohin s...
Pas Bugattit, e cila ka prezantuar jahtin e vet Niniette, tani në radh...
“Instagram” është aplikacioni më i dëmshëm për shëndetin mendor të...
iPhone 8 do të kushtojë 850 dollarë. Telefoni i ri i kompanisë Apple d...
Bateritë e telefonave që mbushen për pesë minuta mund të jenë të gatsh...
acebook ka njoftuar se është duke e zgjeruar setin e veglave në faqe, ...
Samsung është gati të zbulojë atë çfarë ka përgatitur për besnikët...
Apple ka lëshuar të hënën iOS 10.3 për iPhone dhe iPad. Versioni më...
1 2 3 4 5 11 30 / 103 POSTS