Category: Poezi

1 2 10 / 19 POSTS
O djalosh! Eja pak këtu! Eja t’i kombinojmë dy gjëra me shkas! Eja s...
Jam këtu për t’ju rrëfyer një dobësi timen të fortë… Unë jam ai të cil...
Se njerëz jemi dhe gabojmë, Gjithkush këtë në mendje ka, Dhe me përul...
Krisma  i zgjoi nga gjumi, Ishte ora 5 e mëngjesit. Me frikë e trishti...
Në funeralin e ndërgjegjes sy përlotur rri. Mezi shtrëngoj ankthin që...
Ti je ajo unë, që vetëm unë të njoh, E ndonjëherë as unë jo. Ti je...
U shua zëri kufomës në arkivol Dhe ajo më nuk kalbej në varr,Dora e pa...
Zemër! Ti je emri i organit që zëvendëson emrin e njeriut. Ti je emr...
1 2 10 / 19 POSTS