Category: Shkrime nga Konkursi

1 2 3 20 / 28 POSTS
Shkruan: Fjolla SPANCA (Lutjet janë urat tona për tek Përjetësia! Andr...
Shkruan: Haris ADEMI Sot, për çudi, mallkimet që bëheshin me rastin e...
Shkruan: Isra PAJAZITI „Deri sa marr frym egzistoj" Pikërisht fillova ...
Shkruan: Elmedina SHABANI Kur njeriu ulet në një karike dhe vështron ...
Shkruan: Anila MURATI Nëse e analizojmë gjendjen e popullit ose shoqë...
1 2 3 20 / 28 POSTS