Category: Shprehja

1 2 3 93 10 / 923 POSTS
Shkruan: Rabije Dardhishta Kemi lindur në këtë botë që të punojmë d...
Shkruan: Rabije Dardhishta Zhvillimi shpirtëror dhe psikik i të rin...
Shkruan: Gazmend Aliu, Shkup Dashakeqët e kombit dhe dashakeqët e k...
Nijazi Muhamedi Poterja “patrotike” rreth futjes se “nje simboli ng...
Nuk e di nga më erdhi ideja ta shkruaj këtë letër, por para se të nis ...
Në të përditshmen gjermane "Tagesanzeiger"* sot është publikuar një sh...
Si shqiptarë vuajmë nga dy esktreme: 1.Kompleksi i inferioritetit 2....
1 2 3 93 10 / 923 POSTS