Category: Shprehje

1 2 3 40 10 / 399 POSTS
Nuk du aspak interes personal, nuk dua vend pune, nuk dua para e as ma...
Thënje hyjnore: " Dhe thuani njerëzve fjalë të mira dhe të bukura ! "...
Sa shqetsime ndjell politika ditët e sodit…!Ata vrapojnë akoma pas...
I bej thirrje ‘shtetit’ ku jetoj qe te bej kurse te avancimit per heqj...
Shkruan: Hasan Hoxha, ShkupNjë ditë pashë njerëzit që kishin vënë ...
Shteti im s'më dërgoi mua 5000 milje për ta filluar garën. Ata më dërg...
Peshkaqeni që nuk noton, përmbyset! - Proverbë ruse
Duke u rritur mëson sesa e bukur dhe madhështore është: Thjeshtësia! ...
Fjalët e mira u ngjajnë degëve, që përqafojnë qiellin. Prandaj, që so...
1 2 3 40 10 / 399 POSTS