Category: Shprehje

1 2 3 4 41 20 / 402 POSTS
Peshkaqeni që nuk noton, përmbyset! - Proverbë ruse
Duke u rritur mëson sesa e bukur dhe madhështore është: Thjeshtësia! ...
Fjalët e mira u ngjajnë degëve, që përqafojnë qiellin. Prandaj, që so...
Të ka ardhur ndonjë mirësi? Kaloje me bujari... Nuk erdhi enkas, veç ...
Dashuria e pastër është ajo që fshihet pas bishës brenda teje. Hiqja f...
Zot i madh! Nëse parajsa jote është e tillë, qenka realisht e bukur!...
Kjo botë merr vlerë me një zemër në lidhur me Zotin, e cila kthehet te...
O Zot na jep më të mirat e kësaj dite dhe më të mirat që vijnë pas saj...
Ndër kërkesat tona më modeste nga kjo botë është që askush të mos na g...
Askush tjetër nuk e ka në dorë të marrë vendimin për të të bërë njeri ...
1 2 3 4 41 20 / 402 POSTS