Category: Shprehje

1 2 3 4 5 41 30 / 402 POSTS
Çdo mendim fillestar që të vjen në mendje nuk është gjë tjetër veçse n...
Historia e ka zakon që të mos u kushtojë asnjë vëmendje popujve të zhy...
Mëngjesi është koha e cila gëzon numrin më të madh të përshëndetjeve. ...
Bëj mirë, buzëqesh dhe mos prit të njejtën gjë nga të tjerët. Dielli n...
Një krim i kryer në emër të fesë, është krimi më i rëndë i kryer kundë...
Qeveri nuk është zgjidhja e problemeve tona, Qeveria është vetë proble...
Nuk ka dite të keqe kur rrethohesh nga njerëz të mirë si ju që dhurojn...
Nëse dëshironi të mbërrini në pikën më të thellë në zemrën e dikujt, m...
Është diçka që ka të bëje me sigurinë prandaj dhe lutja jonë e kesaj d...
Lus Zotin fuqiplotë tu japë çdo të mirë dhe tu mbrojë nga çdo e ligë! ...
1 2 3 4 5 41 30 / 402 POSTS