Category: Shprehje

1 38 39 40399 / 399 POSTS
"Veprat e mira mburren para njëra-tjetrës, atyre u papraprin sadakaja ...
Bëhu i madh pranoji gabimet tuaja... Bëhu i mençur e përfito prej tyre...
Profeti Sulejman a.s pyeti një ditë një milingonë:"Sa ushqim të nevoji...
Edhe trëndafilin e shkund era dhe e fshikullon shiu, megjithatë pas çd...
Njerëz me të meta që përfolin e gjykojnë njerëz me të meta. Zot na fal...
Me lindjen e çdo dite të re lind jeta, ripërtërihen shpresat dhe optim...
Je duke vdekur! i thanë një beduini të moshuar që po lëngonte në shtra...
Ai ndihej shumë i vogël dhe për t'u ndjerë i madh i bënte të tjerët të...
1 38 39 40399 / 399 POSTS