Category: Shprehu Lirshëm!

1 20 21 22220 / 220 POSTS
Shpresa KamberiAtë ditë, qielli kishte marr një pamje tjetër. Tik-ta...
Shkruan: Mimoza ThaqiNjë nga armiqtë më të mëdhenj të lumturisë dhe...
Kjo është dita në të cilën shpaloset më së shumti falja, dashuria dhe ...
Ata ishin dy shokë të ngushtë shtatë vjeçarë, banonin pranë njëri-tjet...
1 20 21 22220 / 220 POSTS