Category: Shprehu Lirshëm!

1 2 3 4 5 22 30 / 220 POSTS
Shkruan: Behar OSMANIIshte i ulur në vendin e parë të karvanit, nu...
Shkruan: Sibora IBRAHIMI, ShkupSa kohë e keqe ka ardhur më e rëndë...
Shkruan: Edona LOKU, ShkupJam ulur në një qosh të dhomës dhe mendi...
Shkruan: Barije LESKOVICA, ShkupKoha shëron gjithcka... dhimbjet, ...
Shkruan: Mirlinda METALLARITë flas për vendin ku më mbajti pas cdo...
Shkruan: Elmedina SHABANIPërderisa ishim të gjithë të mbledhur në ...
Shkruan: Vullnet PISHTARIHalepi është një nga qytetet më të rëndës...
Shkruan: Erkan XHAFERITë them hapur nuk i dua indiferentët. Përbal...
1 2 3 4 5 22 30 / 220 POSTS