Category: Uncategorized

1 2 3 6 10 / 56 POSTS
Në konferencën e jashtëzakonshme për shtyp, Aleanca për Shqiptarët e Z...
Nëse je një nuse që preferon rehatinë në ditën tënde të dasmës, mos ha...
Gjithçka filloi me postimin e pronarit të portalit Gazeta Expres, Bera...
Në disa momente të jetës, njerëzit kanë nevojë të qëndrojnë vetë.M...
Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes rrjeteve sociale ka reagu...
Kur flasim për verën, shpesh mendojmë për rërën e nxehtë, diellin dhe ...
1 2 3 6 10 / 56 POSTS