Çmenduria e shqiptarit, traktorët i çon përpjetë, plus…

Neymar punëson si truproje Nordine Taleb – garues në UFC
Miratohet rregullorja për kategorizimin e sportistëve dhe trajnerëve
Rrahmani fiton medaljen e artë
Orana: Nuk më kënaqin këto suksese, synoj titullin e Evropës


Çmenduria e shqiptarit, traktorët i çon përpjetë, plus…
Për shumë kë është e pabesueshme, por në fakt realitet se çfarë bëri sot njeriu më i fortë në Republikën e Kosovës. Ai është kush tjetër përpos Bujar Muli nga Vushtrria.

Ai sot bëri diçka të jashtëzakonshme ose mund ta quajmë çmenduri. “Falënderimi i takon Allahut fuqi plotë që më mundësoj të ngrit një traktor 1300 kg dhe një tjetër 1700 kg, plus 1 rimorkio +1000 kg”, ka thënë Muli. “Me mjafton Allahu, ai është ndihmësi më……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.