Dakordohen

Sportistët që do të përfaqësojnë Kosovën në EYOF “Gyor 2017”, udhëtuan për në kampin përgatitor
Njeriu më i fortë në Kosovë, përgatitet për një sfidë të rrezikshme
Kulla atraktive, sivjet edhe ndërkombëtare
KOK prezanton sportistët që shkojnë në Festivalin Olimpik Evropian


Dakordohen
Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti  Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, kanë pritur drejtuesit e Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës, presidentin,, Musa Selimi dhe nënpresidentin z. Abedin Bahtiri.
Krerët e KOK-ut uruan FSUK-n për pranimin me të drejta të plota në Federatën Ndërkombëtare të Sporteve Universitare (FISU).
Si rrjedhojë e bashkëpunimit të vazhdueshëm, KOK – FSUK, palët u dakorduan që FSUK-ja të festojë 20 shtatorin, Ditën……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.