Dalja në komunat shqiptare deri në ora 10:00

Dalja në komunat shqiptare deri në ora 10:00

Ja cilët nga liderët e partive në Maqedoni e agjërojnë Ramazanin?!
E pabesueshme ku kanë përfunduar dy fëmijët e zhdukur nga Shkupi
Aleanca merrë këto poste tjera qeveritare
Maqedonasi përdhunon ish të dashurën në banesën e vëllait të tij

Në nivel të Maqedonisë, dallja deri në ora 10:00 është 8.9%. Nga gjithë komunat në Maqedoni, dalje më të vogël në votim ka në Studeniçan, vetëm 3.9%. Në komunat tjera shqiptare, kjo është dalja: Gostivar (5%), Dibër (5%), Zhelinë (6%), Likovë (5%), Saraj (7), Strugë (7), Studeniçan (3.9%), Tearcë (4%), Tetovë (5%) dhe Çair (6%).

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.
ARTIKULLI ME I RI
ARTIKULLI ME I VJETER