Dashakeqësit e kombit Shqiptar

Dashakeqësit e kombit Shqiptar

POSHTERIMI I SHQIPTAREVE ME MONEDHEN..!
Jetojmë që gjurmët tona të flasin
Deponia e Strugës një vegël e pushtetarëve huligan – Blerton Arsllani
Shoqata Kulturore “Vizioni M” realizon projektin “…e ardhmja të pret ty!”

Shkruan: Gazmend Aliu, Shkup

Dashakeqët e kombit dhe dashakeqët e kauzës shqiptare e dinin mirë se çfarë bënin, e thurën mirë lojën e tyre që mos të ketë përkrahje partia demokratike shqiptare! Sepse ata e dinin, që në këtë platëformë s’do të mbetet pikë pa u mbushur po të merte vullnetin e popullit, këta dashakeq e bukshkelës nuk bënë gjë tjetër përpos se j’au përmbysen të ardhmen fëmijëve dhe nipave të tyre, se shkuan e prekën aq shumë tek njerëzit sa që mos të shohin gjë tjetër përpos interesit personal, ata deshën që të na zhdukin nga faqja e dheut, që të ecin lirshëm dhe të bëjnë çfarë të duan me këtë popull, që ka shekuj e shekuj që ka vujatur e që kurrën e kurrës nuk është dorëzuar. Na mësuan prej të vegjël drejt dhe faqebardhë siç i ka hije një kombi, se ato që bënë gropën të tjerve do të bjer vet, ashtu na mësuan të vjetërit, rruga e partis demokratike shqiptare nuk është e lehtë, është e vështirë e mundimshme, e rëndë dhe me përplot sfida, unë i kuptoj të gjithë aktivistët që janë në hamendje se çfarë është duke ndodh tash, por mos u bëni merak se kemi punë deri sa t’i pastrojmë tradhëtarët që janë mes nesh dhe përsëri rikthehemi aty ku mbetet rruga e drejt dhe e vërtet e kauzës shqiptare .

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.