Dasmat e famshme të 2017-tës

Dasmat e famshme të 2017-tës

Polici godet me grusht të arrestuarin (Video)
Serbia bllok Maqedonisë, ja pse…
Testi që po ”çmend” njerëzit
Nëna e Almirit: “Almiri im nuk do të kthehet, por të paktën, fëmijët e juaj të jetojnë të lirë”

Dasmat janë një biznes i madh, aq më tepër kur bëhet fjalë për martesat e njerëzve të famshëm.

Që nga yjet e televizionit tek modelet, apo dhe dasma mbretërore. Shihni fotogalerinë!

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.