Dënohet me burg një ish kryetar i komune shqiptare (Foto)

Dënohet me burg një ish kryetar i komune shqiptare (Foto)

Foto/Video, +16 | Pamje rrëqethëse të personave të përgjakur në Londër, të cilët u shkelën me veturë nga sulmuesi
Gjenet trupi i djegur i një personi në Lubeten
FOTO | Maqedonia fsheh thesarin më të çmuar në tokë, NASA kërkon ta fshehë
BDI ja cilët drejtori dhe agjencione do ti drejtoj

Gjykata e Apelit në Durrës, ka dënuar me 4 muaj burg ish-kryetarin e komunës së Rrashbullit, Hysen Gashi.

Më parë Gjykata e Shkallës së parë e kishte shpallur të pafajshëm.

Ndërsa Prokuroria e Durrësit kishte kërkuar një dënimin prej 5 vite burgim për ish-kryetarin e komunës Rrashbull, Durrës, Hysen Gashi, i cili akuzohet për “Shpërdorim të detyrës” më shumë se një herë, gjatë procedurave të dhënies së lejeve të ndërtimit në zonën turistike të Shkëmbit të Kavajës.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.