Derivatet e naftës me çmime të reja

Derivatet e naftës me çmime të reja

Rezultatet e 95% votave të numëruara
Ja emri dhe mbiemri i Shkupjanit që vdiq në Kodrën e Diellit (Foto)
Shiu shkakton lum te Çairçania në Shkup (Video)
Hoxha porosit Maqedoninë: nuk do të keni sukses po i nëpërkëmbët shqiptarët

Komisioni Rregullator për Energjetik ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës. Kësisoj sipas vendimit të ri, çmimi me pakicë i benzinit EUROSUPER BS-95 shtrenjtohet për 0.50 denarë për litër dhe tani një litër do të kushtoj 68.00 denarë.
Çmimi i EUROSUPER BS-98 nuk ndryshon dhe mbetet e njëjtë, pra 69.50 denarë për litër.
Çmimi i Dizelit do të ulet për një denarë, dhe tani një litër dizel do të kushtoj 59.50 denarë për litër.
Për një denarë ulet edhe shitja e Vajit Ekstra të lehtë për amvsëri dhe tani do të kushtoj 48.00 denarë një litër.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.