Dëshironi të bëni kopje çelësin? Ja mënyra si ta bëni vetë (Video)

Dëshironi të bëni kopje çelësin? Ja mënyra si ta bëni vetë (Video)

Sistemi i frenimit te kamionët Volvo, është diçka për t’u admiruar [Video]
Ora perfekte zvicerane që kushton 1.158.223 dollarë
Kur të shihni se për çka shërben ajo levë e vogël në retrovizor – vazhdimisht do ta përdorni
Njeriu që ‘u vra’ në tri sulme të ndryshme (FOTO)

Çdo derë, dollap dhe mbyllje tjetër ka nevojë për një çelës për t’u hapur.

Dhe duke pasur parasysh se çelësat mund të humbin apo të thyhen, një metodë e shpejtë për kopjimin e çelësit sigurisht se ju kryen punë.

Kështu, një video në YouTube e tregon mjaft mirë procedurën se si ta kopjoni një çelës në mënyrë të thjeshtë.

E tëra çfarë ju duhet është një shkrepëse, një ngjitës, gërshërë dhe një kanaçe alumini.

Qoftë nëse është e dobishme për ju apo jo, ta shohësh se si kopjohet një çelës në këtë video është mjaft mbresëlënëse.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.