Dëshironi të lini përshtypje të mirë në takimin e parë? Ndjekni këtë hap të thjeshtë

Dëshironi të lini përshtypje të mirë në takimin e parë? Ndjekni këtë hap të thjeshtë

Kujdes nëse djersitni natën, këto janë sëmundjet nga të cilat mund të vuani
Superkënga e re e Florit dhe Elinelit (VIDEO)
Zakonet e këqija të ushqyerjes që përshpejtojnë procesin e plakjes
Studimi / Ja karakteristikat e bashkëshortit ideal

Perceptimi jonë ndaj ngjyrave të ndryshme caktohet nga mënyra të ndryshme, siç janë traditat kulturore apo edhe nga vet natyra.

P.sh., ngjyra e kuqe njihet si ngjyrë e cila e rritë ritmin e pulsit. Prandaj, kur zgjidhni gardërobën tuaj është e rëndësishme të zgjidhni ngjyrat e duhura të cilat ju bëjnë të dukeni atraktive dhe që jua përmirësojnë disponimin.

Sidoqoftë, rrobat me ngjyrë të kaltër ndikojnë në fiziologjinë tuaj duke e zvogëluar shtypjen e gjakut.

Qoftë nëse jeni duke planifikuar të zbaviteni pas një dite të vështirë apo të përgatiteni për një takim të parë të rëndësishëm, ngjyra e kaltër është opsioni më i mirë! Kjo ngjyrë do t’ju ndihmojë të relaksoheni dhe të krijoni përshtypje të mira të para.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.