Dikush tha…

Çmimi i mosnënshtrimit
Deponia e Strugës një vegël e pushtetarëve huligan – Blerton Arsllani
Urreni mekatin por jo mekatarin ! – Blerton Arsllani
Dashakeqësit e kombit Shqiptar

Dikush tha: “Që nesër do filloj të bëj punë të mira!”
Atë natë ai ndërroi jetë dhe nuk arriti të zgjohej.
Zot të lutemi që jetën ta mbyllim duke bërë punë të mira!

yesterday-tomorrow

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.
ARTIKULLI ME I RI
ARTIKULLI ME I VJETER

KOMENTO