Dinamo – Skënderbeu (LIVE LINKU)

Dinamo – Skënderbeu (LIVE LINKU)

Seri tërmetesh në Shqipëri por u ndien në Dibër dhe në Strugë
BESA-Kumanovë: S’futemi në Listë të përbashkët me parti të inkriminuara
Rënia drastike e Euros ndër vite, pas saj bie edhe Dollari
E përmirësuar: Deputeti i gjakosur nuk është Sela, por Mançevski i LSDM-së (Foto)

http://2streamking.co/supersport2

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.