Djali që nuk do të rritet kurrë (Video+Foto)

Djali që nuk do të rritet kurrë (Video+Foto)

20 vjet nga ngritja e flamurit në Gostivar (VIDEO+FOTO)
“Zaev a ki ministër ekonomie në qeveri”
Përleshje masive në një xhami shqiptare në Zvicër
Incident në Kumanovë, përgjaken me thika në ditë Ramzani

Një djalë britanik vuan nga një çrregullim shumë i rrallë që e bën atë të duket dhe të sillet si një 2-vjeçar, edhe pse ka mbushur 13 vjeç tashmë.

Angus Palmes peshon vetëm 13 kg për shkak të një anormaliteti kromozomesh që i ka ndaluar rritjen normale.

Doktorët nuk kanë parë kurrë një rast si i tij dhe nëna e djalit fatkeq mendon se është i vetmi person në botë që e ka këtë çrregullim.

Tandy, nëna e Angusit, thotë se djali i saj është operuar mbi 40 herë për shkak të problemeve me shëndetin që i ka shkaktuar ky çrregullim.

https://www.youtube.com/watch?v=GH1yKpyuAw8

/ Top Channel

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.