“Do të rikthehet televizioni A1 ”

“Do të rikthehet televizioni A1 ”

Tronditet Zvicrra, shtetasi nga Maqedonia vret gruan, kamerat incizojnë rastin
Policia: 77 gra janë zhdukur më 2017 në Maqedoni, shumica janë gjetur
Lutje kishtare për ushtarët rusë në Siri, në një kishë të Shkupit (FOTO)
“Tetovarët kërkojnë bashkimin me Kosovën”

Televizioni A1 do të rikthehet përsëri në eterin mediatik.

Kështu ka njoftuar Velija Ramkovski, pronar i televizionit, i cili u mbyll në vitin 2010 nga ana e qeverisjes së Nikolla Gruevskit. Ndërsa Ramkovski dhe bashkëpunëtorët e tij më të afërt morën dënim me burg, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në intervistën ekskluzive të ‘Slloboden Peçat’ (e premte 25 gusht), Ramkovski zbulon se bashkëpunëtorët e tij më të afërt, të cilët së bashku me të morën dënim me burg në Shutkë dhe Idrizovë, si dhe gazetarët e guximshëm të cilët luftuan kundër regjimit, do të kenë 51% nga pronësia e televizionit, ndërsa gazetarët do të kenë status autonomi të garantuar të editorialit.

Ramkovski sot e ka vizituar redaksinë ‘Slloboden peçat’, ku është takuar me me menaxhmentin e Adria Media Balkan, si dhe me një pjesë të bashkëpunëtorëve të afërt të dikurshëm në mediumet e shtypura nga Perko Nakov.

Pas shtatë vitesh burg, Ramkovskit iu ndërpre dënimi për shkak të gjendjes së tij shëndetësore.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.